SELGE BIL

Vi i 7 Fjell Bil har etter mange år i bransjen tilegnet oss mye kunnskap rundt salgsprosessen av brukte biler. Vi tilbyr derfor å formidle salg av bruktbil på vegene av våre kunder.

Vi har god kjennskap til kundenes forventninger når de skal kjøpe seg bil, og på bakgrunn av dette kan vi tilrettelegge alt for en effektiv og rask handel. Vår bil kunnskap og på markedet for brukte biler kommer godt med når vi skal prise objektene for å skape størst mulig interesse i markedet - noe som skaper god interesse i markedet. Salgsprosessen videre krever svar på henvendelser, visning av biler og salgs erfaring - en prosess som kan være tidkrevende i en ellers travel hverdag. Når kjøper og selger har blitt enig om pris, så tilrettelegger vi også oppgjøret på en ryddig og god måte.

Formidlingssalg hos oss inkluderer
  1. Klargjøring innvendig og utvendig

  2. Bilder av bilen til annonse

  3. Annonse på finn.no

  4. Visning og levering

  5. Oppgjør og kontrakt

  6. Gunstig finansiering og forsikring gjennom våre samarbeidspartnere

 

Vi kan også være behjelpelig med å utbedre skader, levere bil på EU-kontroll/service mot tillegg i prisen. Dersom det er ønskelig kan vi også gi tilbud på bruktbilgaranti gjennom vår samarbeidspartner for å redusere risiko på reklamasjon etter salget.

Formidlingssalg fra 15.000,- ink. mva.

Reklamasjon

Det er viktig for oss å presisere at vi er kun er et mellomledd og har ingen reklamasjons eller garantiansvar ovenfor sluttkunde. Det er du som kunde som står ansvarlig for eventuelt reklamasjonsansvar.

 

Ta kontakt for et godt tilbud!

KONTAKT OSS
Andreas Carlsen

Selger / Daglig leder

Tlf: 920 55 337

andreas@7fjellbil.no

Didrik Sivertsen

Selger / Økonomiansvarlig

Tlf: 476 21 073

didrik@7fjellbil.no

BESØK OSS OG KJØR AV STED I DIN NYE BIL!

Fleslandsvegen 112b
5258 Blomsterdalen

Bergen, Hordaland

  • Grey Facebook Icon
  • Instagram - Grå Circle

© 2018 7 FJELL BIL AS  - Org nr: 921 026 846

 Proudly created with Wix.com